Suutarin palvelut

Laukkujen, asujen ja kenkien nappien vaihto, repeytymien korjaaminen, vetoketjujen uusiminen ym. työt vaativat ammattilaisen käsiä, jotta lopputulos on huomaamaton ja tyyliin sopiva. Myös esimerkiksi koirien kaulapantojen uudelleen rei’itys ja hihnojen vahvistaminen ovat meille tuttua puuhaa. Voit tuoda meillle myös erilaiset urheiluvälineet kuten suojat ja hanskat huoltoon tai korjaukseen!

Kengätkin tarvitsevat huoltoa ja korjausta aika ajoin. Korkolappujen rikkoutuminen tai hiertymistä johtuvat rakot usein johtavat lempikenkiesi unohduksen kenkälaatikon nurkkaan. Voit tuoda kenkäsi meille korjaukseen, oli kyseessä sitten soljen korjaaminen, korkolapun uusiminen tai vaikkapa rikkoutuneen vetoketjun korvaaminen uudella.

Uusien nahkasaappaiden varren venytys on nykyään suosittua, helppoa ja vaivatonta. Voit siis huoletta ostaa ne ihanat saappaat, jotka eivät aivan menneet pohkeesta kiinni ja tuoda ne venytykseen! Nahka venyy muutaman sentin käsittelyssämme, ja tarvittaessa teemme remmien ja solkien muutostyöt samalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!